Golf i Florida v.9

Recensera eller fråga om tips...
Järn3
Inlägg: 1
Blev medlem: 17 dec 2017, 13:56

17 dec 2017, 14:03

Hej.
Vi är några glada golfkompisar som ska till cape coral v.9
Finns otroligt många banor där, så vi undrar vilka banor ni kan rekommendera där nere.
Gärna lite tips på trevliga restauranger med.

Mvh Anders
Krullet
Inlägg: 32
Blev medlem: 25 jun 2016, 00:41

28 dec 2017, 22:49

Hejsan!

Jag var i Cape coral förra vintern och hann med att spela två olika banor, där båda banorna låg i Fort Myers. Planerar ni att hyra egen bil? Finns verkligen oändligt med möjligheter om så är fallet.

Den första banan vi spelade var http://magnolialandingclub.com. Jag minns den som prisvärd, rolig och med riktigt bra service på klubben. Den andra banan vi spelade var https://www.colonialgolfclub.com/golf/golf-experience. Den kan jag verkligen rekommendera. Vill minnas att banan var något billigare innan nyår och vi betalade väl runt 50 dollar för 18 hål och då ingick fria bollar på deras mycket fina range där man slår ut mot en liten sjö. Jag har inte spelat alla toppbanor i Sverige men om jag ska jämföra mot någon jag spelat tycker jag att kvalitén här var bättre än när jag spelade Barsebäck för någon sommar sedan. Kolla upp prisnivån för just eran vecka innan bara. Även om priset skulle vara runt 100 dollar tycker jag att ni borde spela den. Ni lär inte bli missnöjda :)

En annan bra grej är att bil nästan alltid ingår i priset och det finns bra med tee-alternativ beroende på vilken längd man vill spela banan.

Säg till om du har några frågor. Hoppas att ni får en trevlig resa :)
Hemmaklubb: Vallentuna GK
HCP: 5,8
Skriv svar