Sida 1 av 1

Kalifornien och Hawaii

Postat: 11 feb 2018, 22:16
av Forcy
Min fru o jag skall åka runt i Kalifornien och på Hawaii (O’ahu och Maui) i november och december i år och vill gärna ha tips om trevliga golfbanor, och kanske bra ställen att bo på vid golfanläggningar. Det är ju inte billigt men förmodar att det finns mer och mindre prisvärda anläggningar.
Forcy

Re: Kalifornien och Hawaii

Postat: 12 feb 2018, 15:30
av Niklas
Hej,

jag ska till Hawaii i sommar men till ön Hawai'i (Big Island), så om någon har tips på den ön också så är det välkommet.

Öarna Maui och O'ahu har ju varsin mästerskapsbana som är med på PGA touren, men antar att det kostar rejäla pengar för att spela på de två och har en svårighetsnivå som är i tuffaste laget.

Jag undrar lite också vad som gäller för att spela i USA? Hur får man billigast greenfee, är det obligatoriskt med golfbil o.s.v.?

Re: Kalifornien och Hawaii

Postat: 12 feb 2018, 17:16
av manget
Forcy skrev:Min fru o jag skall åka runt i Kalifornien och på Hawaii (O’ahu och Maui) i november och december i år och vill gärna ha tips om trevliga golfbanor, och kanske bra ställen att bo på vid golfanläggningar. Det är ju inte billigt men förmodar att det finns mer och mindre prisvärda anläggningar.
Forcy

Torrey Pines utanför San Diego är riktigt bra. Ligger ett fint Hilton precis i anslutning till banan plus att det finns en lodge också om du vill smälla på lite extra. Var beredd på tidig uppstigning om du inte vill boka i förväg. (Har skrivit lite om det på annan plats här på forumet)

Re: Kalifornien och Hawaii

Postat: 23 feb 2018, 16:10
av JohanAdministratör
Vad trevligt det låter!
Jag har precis lirat fem varv här i USA och de förutsätter att du vill ha golfbil, men det har inte varit ett måste på de banor jag har spelat.
Men det verkar som att amerikanerna mest spelar med bil.

Har tyvärr inga tips på banor i Ka eller Haw. Banor finns dock överallt!


Skickat från min iPhone med Tapatalk