The Melbourne Club | Brocket Hall | England

Recensera eller fråga om tips...
Användarens profilbild
JohanAdministratör
Site Admin
Inlägg: 4707
Blev medlem: 02 maj 2014, 13:05

Golf i Historisk Miljö: The Melbourne Club på Brocket Hall

I den lummiga kulissen av Norra Londons grönska ligger en pärla för golfentusiaster - The Melbourne Club på Brocket Hall. Denna anläggning bär på en rik historia som sträcker sig tillbaka flera århundraden, och varje besök är en resa genom tid och rum, där nutidens passion för golf möter gårdagens aristokratiska charm.

Bild

Bild

Bild


Vid ankomsten till Brocket Hall möts du av en elegant atmosfär, där de två distinkta golfbanorna genomsyrar området med sin skönhet och karaktär. Den första banan, Palmerston, bär namnet efter den ikoniska brittiska statsmannen, och bjuder på en utmaning som passar såväl nybörjare som erfarna golfare. Banan slingrar sig genom parklandskapet med majestätiska träd och välskötta fairways, och varje hål erbjuder en ny upplevelse av skickligt utformad design och naturlig skönhet. Den andra banan, Melbourne, är en mästares bana som tar golfspel till en ny nivå av utmaning. Med sina strategiskt placerade bunkrar, krävande vattenhinder och snitsigt designade greener kräver Melbourne-banan precision och skicklighet från varje spelare.

Bild


Här är min Play 9 holes in 90 seconds från Palmerston: https://www.instagram.com/p/C5_ZQ02tqCg/ och här är motsvarande video från Melbourne Course https://www.instagram.com/p/C5sn9VftX8q/

Efter en dag på banorna är det dags att koppla av och njuta av den lyxiga gästfriheten som Brocket Hall har att erbjuda. Hotellet är en oas av komfort och elegans, där varje rum är designat för att skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär. Med sina storslagna vyer över golfbanorna och det omgivande landskapet är det lätt att förlora sig i den lugna skönheten hos Brocket Hall.

Bild



Bild

Och när hungern gör sig påmind kan du avnjuta en gastronomisk upplevelse i restaurangen Auberge du Lac. Här välkomnas du av en förstklassig meny som kombinerar säsongens bästa råvaror med kreativitet och innovation. Varje rätt är en konstnärlig skapelse, presenterad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Med sin eleganta inredning och avslappnade atmosfär är Auberge du Lac den perfekta platsen att avsluta en dag fylld med golf och upptäckter.

Bild

Bild



Bild


Brocket Hall är inte bara en plats för golf, det är en destination där historia möter nutidens lyx för att skapa en oförglömlig upplevelse för varje gäst. Oavsett om du är en passionerad golfare eller bara letar efter en plats att koppla av och njuta av livet, kommer Brocket Hall att förtrolla dig med sin skönhet, sin charm och sin tidlösa elegans.

Om du blir sugen att besöka The Melbourne Club finns det följande Stay and Play-paket:

‘Stay & Play’ packages are:
From Monday to Thursday
1 Night & 1 Round – From £190.00pp
1 Night & 2 Rounds – From £285.00pp

Friday to Sunday
1 Night & 1 Round – From £220.00pp
1 Night & 2 Rounds – From £345.00pp
1 Night & 2 Rounds (Sunday Driver) – From £282.00pp

All packages above include:
Golf over either the Melbourne or Palmerston Course
Overnight Accommodation in Melbourne Lodge
Traditional Full English Breakfast in the Melbourne Club

Läs mer och boka på: https://brocket-hall.co.uk/golf/