Svingit - Den pendlande golfaren

Dela med dig av din träning, ditt spel och golfliv! Kalla det blogg eller dagbok, du bestämmer!
Användarvisningsbild
svingit
Inlägg: 307
Blev medlem: 29 dec 2016, 13:42
Ort: Knivsta

04 dec 2019, 15:39

DormyarningeKent skrev:
04 dec 2019, 15:29
jag kan inte se att det ena är bättre än det andra utan bara olika, jag ser om något hellre att det visar mer långsamt än snabbt för många överskattar sig själva och minns många bra slag men inte hur långt ett dåligt slag gick vilket är fullt förståeligt och om jag mäter hur långt en drive gick tar jag såklart min bästa :) och vi har en tendens att slå hårdare i en simulator än på bana pga att man strävar att "slå" maskinen och säg själv medan på banan är varje slag viktigt och då slår man generellt lite lugnare.

kul att höra olika åsikter om dem och det är bra att trackman får hård kunkurrens så de utvecklar varandra till bättre produkt för oss som använder dem.

TM1,2 och 3s radar har haft väldigt svårt att läsa av Taylormades och Nikes driver men på tm 4 med dubbel radar är det klart bättre och där man man även få bollträffen vilket är superbra som du säger.
ser en framtid med mer putterfittings med gc quad 2 helt klart och jag hoppas fler börjar använda det.
Fast jag slår inte hårdare i en simulator. På lördag ska jag till butiken och spela bana istället för att bara slå på simulator-rangen.

Fast det är just TM4 jag har haft svårt att få drivern att registreras. Även korta järn som Pw har TM4 haft svårt att registrera av någon underlig anledning.

Återkommer på lördag med rapport om hur det gick.
Driver: Callaway Razr Fit Xtreme 10,5°, Aldila Trinity 65 stiff.
Driver: TaylorMade M1 8,5°, Aldila Rogue Silver 70 2.8-x (x-stiff).
Spoon: Callaway XR16 15°, Fujikura Speeder 565 stiff.
Järn: Wilson Staff Pi5, DG S300.
Putter: Spider X.
DormyarningeKent
Inlägg: 76
Blev medlem: 07 aug 2018, 13:40

04 dec 2019, 17:29

en liten kuggis då:) hur vet du att du slår lika hårt på banan?? svårt att känna hur hårt man svingar även om det känns lika hårt. De yttre faktorerna gör ju såklart att du får de längder du får:)

kan vara ljuset eller hur trackman är ställd och inställd med, annars verkar det lite konstigt. kanske fler som haft samma problem?

så sjukt bra att man kan spela på bana med en riktigt bra simulator nu för tiden, håller ju igång vår golf på ett helt nytt sätt än vad man kunde för 10-15 år sedan. inte konstigt det är fullt i varenda hall nu för tiden.
MaxP
Inlägg: 4234
Blev medlem: 11 maj 2014, 22:05

04 dec 2019, 17:38

TrackMan och Foresight gör ju två olika saker. Den ena mäter klubba och boll med radar bakifrån och räknar ut mycket av vad klubban gör, den andra mäter (tar bild har jag för mig) av vad klubban gör i träffen och räknar ut vad bollen gör. Foresight har ett bättre rykte inomhus av den anledningen då TrackMan anses bli begränsad av begränsad bollflykt även om TM4 löst mycket av de problemen.
Skriv svar